Biluthyrning i Greenville, Davvi-Carolina

Vill du hyra en bil billigt i Greenville, NC? Sök och jämför priser här

Greenville, NC, USA
7 dec — 14 dec
Samma avlämingsplats
Greenville, NC, USA
tis 7/12
12:00
tis 14/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Greenville

Alla större biluthyrningsfirmor i Greenville, NC
4 platser
Översikt

Renlighet

7,7

Comfort

8,2

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

8,2

Valuta för pengarna

7,4
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

8,0

Övergripande

7,8

Upphämtning/avlämning

7,8

Valuta för pengarna

7,5
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

7,3

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

7,6
Översikt

Renlighet

6,9

Comfort

7,7

Övergripande

7,1

Upphämtning/avlämning

6,8

Valuta för pengarna

7,4
2 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,2

Övergripande

6,7

Upphämtning/avlämning

6,7

Valuta för pengarna

6,9

Avstånd till populära hotell från Greenville, NC

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Raleigh Raleigh-Durham flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Greenville

19 användare har letat efter hyrbilar i Greenville med momondo i november.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Greenville för att motverka spridningen av COVID-19?

Enterprise, Alamo och Avis är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Greenville till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Greenville. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Greenville, NC?

Oftast finns det inga avgifter om du bestämmer dig för att avboka din hyrbil i Greenville. Du kan dubbelkolla om ditt hyrbilsföretag erbjuder gratis avbokning eller ej i Greenville när du gör din bokning med momondo.

Vad är hastighetsgränsen i Greenville, NC?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 40 km/t i Greenville när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Greenville är 120 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Greenville du befinner dig.

Vilken bil väljer flest att hyra i Greenville?

När du hyr en bil i Greenville väljer de flesta av våra användare modellen Hyundai Accent för 521 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Hyundai Elantra för ett genomsnittspris på 448 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Greenville för så lite som 153 kr/dag och modellen Hyundai Elantra för så lite som 153 kr/dag.

Hur är vädret i Greenville, Davvi-Carolina, NC i november?

Vanligtvis ligger temperaturen i Greenville under november månad på 11 °C och den förväntade nederbörden är 60 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Klimatet i Greenville under november bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Greenville. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Greenville tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Ford Fiesta och Dodge Grand Caravan.

Är vädret i Greenville representativt för resten av Davvi-Carolina?

Om du letar efter en hyrbil i Greenville för en bilresa till närliggande områden under november månad är det viktigt att veta att resten av Davvi-Carolina vanligtvis har en temperatur på 11 °C och en nederbörd på omkring 78,8 mm.


Börja planera din resa till Greenville