Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i San Jose, Kalifornien

Vill du hyra en bil billigt i San Jose, Kalifornien? Sök och jämför priser här!

San Jose, CA, USA
4 apr — 11 apr
San Jose, CA, USA
tors 4/4
12:00
tors 11/4
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i San Jose

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i San Jose

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i San Jose?

De billigaste hyrbilarna i San Jose hittas generellt genom Budget. När du bokar med Budget kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 341 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i San Jose är 343 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i San Jose?

Hertz har flest uthyrningskontor i San Jose med 11 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i San Jose?

Bilmodellen Chevrolet Suburban är den mest populära bilen att hyra i San Jose enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Chevrolet Suburban för så lite som 1 864 kr/dag i San Jose, men generellt kan du vänta dig priser på runt 1 864 kr/dag. En annan populär bil att hyra i San Jose är modellen Tesla Model 3 för ett genomsnittspris på 575 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 469 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i San Jose, Kalifornien

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i San Jose, Kalifornien
Ekonomi703 kr per dag
Kompakt706 kr per dag
Medelstor699 kr per dag
Standard586 kr per dag
Stor bil618 kr per dag
Minibuss1 266 kr per dag
Premium741 kr per dag
Lyx1 160 kr per dag
Kompakt SUV648 kr per dag
Medelstor SUV684 kr per dag
Standard-SUV916 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i San Jose

Boka din biluthyrning i San Jose genom momondo och njut av sevärdheterna i den berömda staden som kallas "Silicon Valleys huvudstad". Du som gillar äventyr kan köra upp till nöjesparken California's Great America som har spännande åkattraktioner och vattenrutschbanor. Andra sevärdheter som du kan njuta av med din hyrbil i San Jose är San Jose Museum of Art, Almaden Quicksilver County Park och Rosicrucian Egyptian Museum som är hemvist för mumier och utställningar med artefakter. Den kommunala rosenträdgården är en sevärdhet med färgglada blommor som lockar många besökare. Det finns parkeringsmöjligheter över hela San Jose. När du väljer din hyrbil i San Jose ska du tänka på att det finns gratis parkering för fordon med låga utsläpp. Det finns cirka 50 uthyrningsställen i San Jose.

Är det värt att hyra en bil när du besöker San Jose?

Det finns parkeringsmöjligheter, både gratis och billiga parkeringar, parkeringshus och parkeringsplatser på gatan där du kan parkera din hyrbil i San Jose. Du kommer att märka att rusningstiden i San Jose börjar tidigt på morgonen och tidigt på kvällen. Det kända teknikföretaget Intel har ett museum för teknisk innovation en bilresa bort i Santa Clara. Vi rekommenderar en naturskön resa med familjen i en personbil till Los Gatos Creek County Park i Campbell, där du kan vandra på de stadsnära stigarna. Sunnyvale ligger en bilresa bort från San Jose som är känd för att ligga i nära anslutning till Lake Tahoe som kan avnjutas med hjälp av en hyrbil i ekonomiklass. San Jose anses vara en av de 20 mest promenadvänliga storstäderna i USA, med högt rankade stadsdelar som St Leo's, East Virginia och Sunol-Midtown. Du kommer att få njuta av att utforska San Jose som helhet och dess grannstäder med din hyrbil i San Jose.

Vilka olika trafikregler bör jag tänka på när jag kör i San Jose/Kalifornien?

Att köra din hyrbil i San Jose, Kalifornien kräver att du strikt följer deras trafikregler och bestämmelser, till exempel lagen som säger att alla i ett fordon ska spänna fast säkerhetsbältena när de färdas. Säkerhetsbältena ska alltid vara fastspända när man är ute på vägarna, och det gäller både föraren och passagerarna. San Jose vidhåller att förare bör följa de regler som gäller i delstaten Kalifornien. Hastighetsbegränsningen på motorvägarna i San Jose är högre än i andra områden i staden, och på gatorna krävs det att du strikt följer hastighetsbegränsningen som är ungefär hälften så hög. I bostadsområden och kvarter nära skolor är hastighetsgränsen som lägst. Det är inte tillåtet att läsa eller svara på textmeddelanden under körning. Vid behov är man skyldig att använda en handsfree-utrustning när man ringer ett samtal. Din alkoholhalt i blodet får inte vara 0,08% eller högre. Delstaten har dock nolltolerans när det gäller rattfylleri, och du riskerar därför att bli åtalad om du har alkohol i kroppen. Innan du ger dig ut på din resa i San Jose bör du se till att kolla med stadens trafikverk om det skett några nya lagändringar.

Kan jag köra till Mexiko eller Kanada med en hyrbil från San Jose?

Från San Jose kan du passera gränserna till Kanada och Mexiko. De flesta biluthyrningsfirmor tillåter att man passerar den kanadensiska gränsen. De enda handlingar du behöver är ett amerikanskt eller kanadensiskt ID-kort med foto eller ett utländskt pass med det visum som krävs för Kanada. När det gäller den mexikanska gränsen är det inte alla biluthyrningsfirmor i San Jose som tillåter det. Rådgör med filialen i förväg för att försäkra dig om att det finns möjlighet till detta. Det krävs att du köper en mexikansk ansvarsförsäkring innan du reser till Mexiko. Förutom den mexikanska försäkringen måste du ansöka om inresetillstånd hos INM (Migrationsinstitutet) och ha ett giltigt pass för att få resa in i landet. Det rekommenderas att alltid kontakta biluthyrningsfirmorna i San Jose för att ta reda på vilka krav som gäller för att passera gränsen och bekräfta om de tillåter det.

Kan du hyra en bil i San Jose utan kreditkort?

Om du vill betala för din hyrbil i San Jose utan kreditkort tillåter de flesta biluthyrningsföretag betalning med betalkort under vissa förutsättningar. Det är dock inte säkert att alla filialer av företaget tillåter det, så kontrollera i förväg att din hyrbil i San Jose kan betalas med betalkort. Enterprise eller Dollar är bra alternativ för dig som använder betalkort om filialerna tillåter det. De gör inga kreditkontroller och kräver bara att kortet har en VISA- eller MasterCard-logotyp. När du hämtar bilen på en flygplats kan de också be om bevis på att du har en returbiljett. Andra företag har åldersgränser för användare av betalkort eller gör kreditkontroller och kräver extra bevis på legitimation. En allmän regel är att hyresgästen, huvudföraren och innehavaren av betal- eller kreditkortet måste stå i samma persons namn.

Vilka handlingar behöver jag som internationell resenär för att hyra en bil i San Jose?

I Kalifornien krävs inget särskilt tillstånd för att köra ett fordon med ett utländskt körkort, så länge det gäller för mindre än 90 dagar. Om du däremot vill hyra bil i San Jose och om körkortet i ditt ursprungsland inte är i det latinska alfabetet kan du bli tvungen att visa upp ett internationellt körkort. Detta tillstånd är en översättning av ditt utländska dokument och är inte giltigt på egen hand. Tillsammans med ditt giltiga utländska körkort måste du troligen visa upp en andra form av legitimation, till exempel ett giltigt pass. Vissa filialer kan ha särskilda restriktioner för vissa typer av internationella kreditkort. Kolla i förväg med biluthyrningskontoret för att se till att du har alla nödvändiga handlingar för att resan ska gå smidigt.


Erbjudanden på hyrbilar i San Jose, Kalifornien

Hitta rätt hyrbil för dig i San Jose

Liten bilar

293 kr - 925 kr

Alla biltyper

293 kr - 934 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i San Jose, USA är 258 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i San Jose, USA är januari. Då är priset 13% lägre än under resten året och ligger på bara 293 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 53 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i San Jose. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Jose kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i San Jose av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i San Jose, USA är 432 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i San Jose, USA är november. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 337 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 21 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i San Jose. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Jose kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i San Jose av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i San Jose, USA är 473 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i San Jose, USA är november. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 337 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 13 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i San Jose. Genomsnittspriset för en hyrbil i San Jose kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i San Jose av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Toyota Yaris
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

703 kr/dag

(28 apr - 30 apr)
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

706 kr/dag

(28 apr - 30 apr)
Volkswagen Golf
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

853 kr/dag

(28 apr - 30 apr)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i San Jose

Alla större biluthyrningsfirmor i San Jose, Kalifornien

Alamo

1 plats
Översikt

Renlighet

8,8

Comfort

8,7

Övergripande

8,4

Upphämtning/avlämning

8,6

Bäst

8,1

Enterprise Rent-A-Car

9 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,1

Övergripande

7,7

Upphämtning/avlämning

7,7

Bäst

7,5

Dollar

1 plats
Översikt

Renlighet

8,4

Comfort

8,4

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,5

Bäst

7,7

Avis

5 platser
Översikt

Renlighet

7,8

Comfort

7,6

Övergripande

6,8

Upphämtning/avlämning

6,9

Bäst

7,2

Budget

5 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,2

Övergripande

6,4

Upphämtning/avlämning

6,3

Bäst

6,3

Hertz

10 platser
Översikt

Renlighet

7,0

Comfort

7,0

Övergripande

6,3

Upphämtning/avlämning

6,2

Bäst

6,3

Europcar

1 plats
Översikt

Renlighet

7,5

Comfort

6,9

Övergripande

5,8

Upphämtning/avlämning

5,5

Bäst

6,1

Airport Van

2 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,0

Övergripande

5,3

Upphämtning/avlämning

4,6

Bäst

5,3

Bra att veta om hyrbilar i San Jose

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i San Jose.

Populära biltyper

SUV, Intermediate, Compact

Billigaste hyrbilen

346 kr

Mest populära modellen

Class Intermediate SUV
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i San Jose under de senaste 72 timmarna: SUV, Intermediate, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i San Jose är 346 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 403 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i San Jose under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Intermediate SUV. Våra användare föredrar också Chevrolet Suburban som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i San Jose

Nedan visas de mest populära hotellen i San Jose
Wyndham Garden San Jose Airport

Wyndham Garden San Jose Airport

1355 North 4th Street, San Jose, CA, United States

3,3 km från stadskärnan

Caravelle Inn Extended Stay

Caravelle Inn Extended Stay

1310 North First Street, San Jose, CA, United States

3,3 km från stadskärnan

Hyatt Place San Jose Airport

Hyatt Place San Jose Airport

82 Karina Court, Airport, San Jose, CA, United States

5,1 km från stadskärnan

The Westin San Jose

The Westin San Jose

302 South Market Street, San Jose, CA, United States

0,6 km från stadskärnan

Country Inn & Suites by Radisson, San Jose Airport

Country Inn & Suites by Radisson, San Jose Airport

1350 North 4th Street, San Jose, CA, United States

3,3 km från stadskärnan

Hayes Mansion San Jose, Curio Collection by Hilton

Hayes Mansion San Jose, Curio Collection by Hilton

200 Edenvale Avenue, San Jose, CA, United States

10,1 km från stadskärnan

DoubleTree by Hilton San Jose

DoubleTree by Hilton San Jose

2050 Gateway Place, San Jose, CA, United States

5,0 km från stadskärnan

Signia by Hilton San Jose

Signia by Hilton San Jose

170 South Market Street, San Jose, CA, United States

0,4 km från stadskärnan

Hotel Valencia Santana Row

Hotel Valencia Santana Row

355 Santana Row, San Jose, CA, United States

5,7 km från stadskärnan

Sonesta Select San Jose Airport

Sonesta Select San Jose Airport

1727 Technology Drive, San Jose, CA, United States

4,2 km från stadskärnan

Wyndham Garden Silicon Valley

Wyndham Garden Silicon Valley

399 Silicon Valley Boulevard, San Jose, CA, United States

14,1 km från stadskärnan

Holiday Inn San Jose - Silicon Valley, an IHG Hotel

Holiday Inn San Jose - Silicon Valley, an IHG Hotel

1350 North 1st Street, San Jose, CA, United States

3,3 km från stadskärnan

Fairfield Inn & Suites By Marriott San Jose Airport

Fairfield Inn & Suites By Marriott San Jose Airport

1755 North First Street, San Jose, CA, United States

4,7 km från stadskärnan

Four Points by Sheraton San Jose Downtown

Four Points by Sheraton San Jose Downtown

211 South First Street, San Jose, CA, United States

0,5 km från stadskärnan

Hampton Inn San Jose Cherry Ave

Hampton Inn San Jose Cherry Ave

5190 Cherry Avenue, San Jose, CA, United States

9,0 km från stadskärnan

Hotel De Anza

Hotel De Anza

233 West Santa Clara Street, San Jose, CA, United States

0,8 km från stadskärnan

Hilton San Jose

Hilton San Jose

300 Almaden Boulevard, San Jose, CA, United States

0,9 km från stadskärnan

Hyatt Place San Jose, Downtown

Hyatt Place San Jose, Downtown

282 Almaden Boulevard, San Jose, CA, United States

0,8 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i San Jose – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i San Jose och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i San Jose, Kalifornien?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i San Jose erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Fox, Hertz och Alamo har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i San Jose under april månad?

Det bästa sättet att njuta av omgivningarna i San Jose under april månad är att hyra en cabriolet. Risken är liten att det regnar eller är kallt då San Jose har en medeltemperatur på 17 °C och en genomsnittlig nederbörd på 13 mm i april. Att hyra en Cabriolet i San Jose kommer i genomsnitt kosta dig 691 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i San Jose, Kalifornien?

Resenärer som hyr bil i San Jose bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 40 km/t. I förorterna runt San Jose ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i San Jose, CA i mars?

Vanligtvis ligger temperaturen i San Jose under mars månad på 13 °C och den förväntade nederbörden är 64 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i San Jose representativt för resten av Kalifornien?

Resenärer som vill ta en roadtrip från San Jose omkring i Kalifornien eller runt de omgivande områdena under mars månad bör förvänta sig temperaturer runt 14 °C och en eventuell nederbörd på 59 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i San Jose?

Priserna för bilar i San Jose uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i San Jose?

Av mars 2024 finns det 55 bolag att välja mellan för bilar i San Jose.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i San Jose?

Bland olika länder, inklusive San Jose, varierar minimiåldern för förare. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Det rekommenderas att du granskar policyn för det uthyrningsföretag du överväger innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i San Jose?

För att få hyra en bil i San Jose måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på din returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i San Jose?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i San Jose om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i San Jose?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i San Jose genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i San Jose med gratis avbokning?

Ja, momondo låter dig filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i San Jose som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i San Jose på momondo?

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i San Jose.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i San Jose som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för San Jose.

Kan jag söka efter hyrbilar i San Jose med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i San Jose med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till San Jose

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i San Jose

Populära hyrbilstyper i San Jose


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
tors 4/4
12:00
tors 11/4
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners