Billiga flyg från Alicante till Linköping från 3 322 kr

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 20/8
lör 27/8

Information om flyg från Alicante till Linköping

Hur lång tid tar det att flyga från Alicante till Linköping, och kan du flyga direkt?

Snabbast flygtid

5t 55m

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Linköping

1 flygplats
Det snabbaste flyget från Alicante till Linköping tar 5t 55m
Det finns inga direktflyg från Alicante till Linköping. Populära rutter med mellanlandning på denna sträcka är Alicante-Elche flygplats - Linkoping flygplats.
Det finns 1 flygplats nära Linköping: Linkoping (LPI)

Hitta billiga flygbiljetter från Alicante till Linköping

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste rutten?

Alicante-Elche - Linkoping

Flyg från Alicante-Elche till Linkoping för de bästa flygpriserna Alicante - Linköping


  • Hur långt är det från Alicante-Elche till Linkoping med flyg?

    Linkoping ligger 2511,7 km från Alicante-Elche.Vilka fördelar har flygplatserna i Alicante och Linköping

Alicantes flygplats har flera olika restauranger och en del butiker, både taxfree och andra butiker som säljer exempelvis smycken, kläder, tidningar och godis. Det finns allt från snabbmat till trendiga kaffebarer och kulglass att välja på när du blir lite hungrig. Den har allt som behövs för att fördriva ett par timmar på ett trevligt sätt medan du väntar på att ditt flyg ska gå. Linköping har en lite mindre, men trevlig flygplats där du kan köpa souvenirer i en liten butik och godis från automater. Det finns också en lunchrestaurang som har öppet mitt på dagen. Den största fördelen med Linköpings flygplats är att den ligger nära staden, det tar bara en kort stund att köra in till centrum. Det kan också vara skönt med en mindre flygplats där det är lätt att hitta vart man ska ta vägen och slipper stressa.


Alicantes flygplats ligger en kort bilfärd från stadskärnan och det går flygbuss till och från flygplatsen dygnet runt. Under dagtid fram till sen kväll går bussen flera gånger i timmen. Du kan köpa biljetter av busschauffören och de är rimligt prissatta. Man kan scanna en QR-kod på busshållplatsen med sin mobil för att se hur länge det är tills bussen kommer. Det finns ingen tågstation i anslutning till flygplatsen, men det går såklart att ta en taxi om du inte vill ta bussen. Väl framme i Linköping tar du dig lättast från flygplatsen med bil, antingen taxi, egen bil som kan parkeras på långtidsparkering, eller hyrbil. Det finns ett antal olika firmor som erbjuder upphämtning på flygplatsen. Linköping Resecentrum ligger bara några minuter bort med bil, så om du vill kan du ta en taxi dit och sedan resa vidare kollektivt.

Linköping ligger ungefär mitt emellan Jönköping och Stockholm och det är lätt att ta sig till de städerna med tåg eller bil. Norrköping ligger också i närheten, och det går även att köra till Örebro och Eskilstuna från Linköping. Linköping ligger vid E4 och har ett centralt läge som gör det lätt att ta sig till andra städer. Mindre städer som ligger omkring Linköping är till exempel Motala, Mjölby och Katrineholm. Vadstena, Åtvidaberg, Tranås och Söderköping ligger också nära. Många av de här orterna är populära turistmål med spännande historia och vacker natur, därför kan Linköping vara en bra utgångspunkt för en road trip. Det går att hyra bil som hämtas på flygplatsen, men det behöver göras i förväg på nätet eller genom att ringa. Det finns i regel taxibilar som väntar utanför flygplatsen så du lätt kan ta dig vidare till din destination.


Alternativa flyg Alicante-Linköping

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Alicante till Stockholm
Snabbaste flygtid4t 00m
Billigaste pris1 050 kr
Flyg från Valencia till Stockholm
Snabbaste flygtid6t 25m
Billigaste pris815 kr
Flyg från Alicante till Göteborg
Snabbaste flygtid3t 25m
Billigaste pris1 182 kr
Flyg från Valencia till Göteborg
Snabbaste flygtid5t 00m
Billigaste pris1 661 kr
Flyg från Alicante till Malmö
Snabbaste flygtid14t 25m
Billigaste pris1 559 kr
Flyg från Valencia till Kiruna
Snabbaste flygtid22t 05m
Billigaste pris5 778 kr

Flyg som påminner om Alicante till Linköping

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Alicante till Linköping

Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg från Alicante till Linköping. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så du är i gott sällskap.

Du kan hitta flyg från Alicante till Linköping ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget mellan Alicante och Linköping genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Linköping erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Linköping från Alicante och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.