Billiga flyg från Malmö till Östersund

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 13/12
tis 20/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Malmö till Östersund

Hur lång tid tar det att flyga från Malmö till Östersund, och kan du flyga direkt?

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Östersund

1 flygplats
Det finns inga direktflyg från Malmö till Östersund. Det finns inga populära flygrutter från Malmö till Östersund.
Det finns 1 flygplats nära Östersund: Åre Östersund (OSD)

Hitta billiga flygbiljetter från Malmö till Östersund

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Malmö till Östersund?

november. Den billigaste tiden på året att flyga till Östersund från Malmö är november. Den dyraste är februari

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Malmö till Östersund?

måndag. Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis måndag. Den dyraste är vanligtvis tisdag

När är det billigast att flyga från Malmö till Östersund?

på kvällen. Flyg från Malmö till Östersund är cirka 19% dyrare mitt på dagen än på kvällen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Östersund från Malmö?

Braathens Regional Aviation. Braathens Regional Aviation och Scandinavian Airlines är de mest populära flygbolagen från Malmö till Östersund

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Malmö till Östersund?

43 dagar innan. Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Malmö till Östersund är omkring 43 dagar före avgång

De bästa flygbolagen som flyger från Malmö till Östersund

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Malmö till Östersund ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Scandinavian AirlinesPrisFrån 1 199 krGratis avbokningBetyg
7,2
7,5

Gå ombord

7,2

Comfort

7,8

Besättning

6,7

Underhållning

6,7

Mat

Omdömen

Det varit en flygplan som varit för liten för att blir en internationellt flyg

1 / 7
Sök efter flyg med Scandinavian Airlines
Braathens Regional AviationPrisFrån 2 172 krGratis avbokningBetyg
10,0
10,0

Gå ombord

10,0

Comfort

10,0

Besättning

10,0

Underhållning

10,0

Mat

Omdömen

Urdåligt att lämna besked om framskjuten 2 timmar, kl 6.00, när avfärd är kl 7.15. Ingen kompensation, inte ens en kopp kaffe under tvåtimmarsväntan. Ingen bra reklam! Däremot fanns den trevligaste flygvärdinnan jag hört på flighten kl 16.30 från Stockholm!

1 / 1
Sök efter flyg med Braathens Regional Aviation

  • Hur långt är det från Malmö till Åre Östersund med flyg?

    Åre Östersund ligger 846,6 km från Malmö.


Malmös flygplats är inte speciellt stor och därför flyger de flesta från Köpenhamns flygplats när det är dags att åka utomlands eller göra en längre flygresa inom Sverige. Dock finns det inga direktflyg mellan Köpenhamns flygplats och Östersund, utan du behöver välja en flygresa med en mellanlandning. Det flygbolag som erbjuder flest flygresor är SAS, och det är inte ovanligt att de har flera avgångar dagligen, både på morgonen och eftermiddagen. En vanlig lösning är en mellanlandning på Stockholm Arlanda. Trots detta tar inte resan i sin helhet mer än ett par timmar. Om du väljer ett annat flygbolag kan det förekomma så mycket som två mellanlandningar som i fallet med Austrian Airlines. Då flyger du via Wien och Stockholm. Därför är det också naturligt att flygresan tar längre tid, och restiden kan bli upp till en arbetsdag. Ett annat flygbolag som erbjuder flygningar är Lufthansa.

Det är Köpenhamns flygplats som gäller när du ska flyga vidare, och det är smidigt att åka ut till flygplatsen. Många föredrar att åka Öresundståget som trafikerar sträckor både på den danska och den svenska sidan. Kliv gärna på inne på centralstationen i Köpenhamn eller Nørreport. Resenärer som däremot ska åka till Malmös flygplats Sturup kan ta flygbussen som går specifikt till flygplatsen på relativt kort tid, flera gånger om dagen. Det finns en speciell flygbuss om du vill åka direkt från Östersunds flygplats in till de centrala delarna av Östersund. Denna bussresa tar mindre än en halvtimme och stannar vid Gustav III:s torg där du kan åka vidare med olika regionbussar. Vid valet av taxi behöver du inte välja den taxi som står längst fram i kön, utan du kan åka med vilket taxibolag du helst önskar. Du finner taxibilarna utanför terminalen. Du kan också boka en hyrbil hos de vanligaste, stora hyrbilsföretagen och köra in till city.

Köpenhamns flygplats har flera tjänster som passar alla, oavsett om du är en barnfamilj eller affärsresenär. Till exempel finns det möjlighet att låna en extra barnvagn eller ta med barnmat genom säkerhetskontrollen, trots att det finns begränsningar vad gäller vätska. Malmös flygplats är en liten och lättnavigerad flygplats med ett 7eleven där du kan handla tidningar och godis. Det finns också möjlighet att köpa kaffe eller glass från någon av automaterna. Om du uppskattar att ha en god översikt kan du med fördel ladda hem Swedawias app, så att du kan se vad som gäller på Östersunds flygplats. Där kan du se alla flygavgångar med olika flygbolag, parkeringsmöjligheter och en karta över flygplatsen. Om du är på plats för att jobba kan du hyra ett konferensrum på flygplatsen där ni kan mötas och höja effektiviteten utan att bli störda. Mio Airport Lounge är en mysig plats med trevlig inredning och bekvämligheter som wifi, storbilds-TV och ett praktiskt pentry. Alla resenärer har dessutom tillgång till gratis wifi-uppkoppling.


Om du vill åka mellan Östersund och Sundsvall är det en god idé att ta bilvägen eftersom resan går tvärs över landet, österut på väg E14. Denna körning tar endast ett par timmar. Du kan åka tåg mellan Östersund och Sundsvall med SJ och en sådan resa tar ungefär samma tid. Ett exempel på ett lämpligt tågval är 72. Ett annat alternativ är att åka med regionaltåget Norrtåg. Det tar ungefär dubbelt så lång tid att köra till Mora och vägen dit heter E45. Om du föredrar tåget kan ett alternativ vara att åka SJ Intercity tåg via Gävle och sedan slutligen byta i Falun för att åka vidare mot Mora. De flesta tågresor går via Gävle och inte rakt söderut mot Mora. Du slipper denna mängd byten om du i stället åker med buss 46 som är framme efter en halv arbetsdag.


Alternativa flyg Malmö-Östersund

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 10m
Billigaste pris229 kr
Flyg från Stockholm till Kiruna
Snabbaste flygtid1t 30m
Billigaste pris1 590 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbaste flygtid1t 20m
Billigaste pris208 kr
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbaste flygtid1t 20m
Billigaste pris218 kr
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris187 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 05m
Billigaste pris197 kr
Flyg från Stockholm till Kristianstad
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris2 494 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 20m
Billigaste pris239 kr
Flyg från Kristianstad till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris2 380 kr
Flyg från Umeå till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris842 kr
Flyg från Göteborg till Luleå
Snabbaste flygtid1t 40m
Billigaste pris779 kr
Flyg från Stockholm till Umeå
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris956 kr

Flyg som påminner om Malmö till Östersund

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Malmö till Östersund

Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg från Malmö till Östersund ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Östersund ​​för just dig.

Du kan filtrera alla flygsökningar från Malmö till Östersund på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

När du väl ser alla flygalternativ för Malmö till Östersund låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du inte är redo att boka ett flyg från Malmö till Östersundjust nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Östersund och meddelar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.