Billiga flyg från Malmö till Umeå

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Information om flyg från Malmö till Umeå

Hur lång tid tar det att flyga från Malmö till Umeå, och kan du flyga direkt?

Direkt flyg

Inga

Flygplatser i Umeå

1 flygplats
Det finns inga direktflyg från Malmö till Umeå. Det finns inga populära flygrutter från Malmö till Umeå.
Det finns 1 flygplats nära Umeå: Umeå (UME)

Hitta billiga flygbiljetter från Malmö till Umeå

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Malmö till Umeå?

november. Den billigaste tiden på året att flyga till Umeå från Malmö är november. Den dyraste är juni

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Malmö till Umeå?

onsdag. Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis onsdag. Den dyraste är vanligtvis söndag

När är det billigast att flyga från Malmö till Umeå?

på kvällen. Flyg från Malmö till Umeå är cirka 34% dyrare mitt på dagen än på kvällen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Umeå från Malmö?

Scandinavian Airlines. Braathens Regional Aviation och Scandinavian Airlines är de mest populära flygbolagen från Malmö till Umeå

Hur långt i förväg bör jag boka flyg från Malmö till Umeå?

48 dagar innan. Den billigaste tiden att köpa en flygbiljett från Malmö till Umeå är omkring 48 dagar före avgång

De bästa flygbolagen som flyger från Malmö till Umeå

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Malmö till Umeå ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Scandinavian AirlinesPrisFrån 1 212 krGratis avbokningBetyg
7,1
7,4

Gå ombord

7,1

Comfort

7,8

Besättning

6,6

Underhållning

6,6

Mat

Omdömen

1 / 9

Nyare filmer tack

Sök efter flyg med Scandinavian Airlines
Braathens Regional AviationPrisFrån 1 681 krGratis avbokningBetyg
10,0
10,0

Gå ombord

10,0

Comfort

10,0

Besättning

10,0

Underhållning

10,0

Mat

Omdömen

1 / 1

Urdåligt att lämna besked om framskjuten 2 timmar, kl 6.00, när avfärd är kl 7.15. Ingen kompensation, inte ens en kopp kaffe under tvåtimmarsväntan. Ingen bra reklam! Däremot fanns den trevligaste flygvärdinnan jag hört på flighten kl 16.30 från Stockholm!

Sök efter flyg med Braathens Regional Aviation

  • Hur långt är det från Malmö till Umeå med flyg?

    Fågelvägen från Malmö till Umeå är 998,6 km.


Det finns inga flygbolag som kör direktflyg mellan Malmö och Umeå. Däremot finns många alternativ om du kan tänka dig att göra ett stopp på vägen. BRA, Braathens Regional Airlines erbjuder avgångar med vilka du först reser till Bromma och sedan vidare mot Umeå. Resan tar drygt tre timmar i sin kortaste form, men restiden beror på vilken avgång du väljer och hur flygen matchar på Bromma. Ett annat alternativ är att resa med Scandinavian Airlines, SAS. Det tar knappt tre timmar, och med SAS mellanlandar du på Arlanda. Du kan också göra den första sträckan med SAS och sedan byta till Norwegian på Arlanda. Att resa med SAS och Norwegian tar omkring sex timmar. Ryanair erbjuder också avgångar mellan Malmö och Arlanda, och där byter du till Norwegian eller SAS. Det tar mellan knappt fyra timmar till sju timmar, beroende på avgång. Ett sista alternativ är att resa med Air Leap till Bromma och sedan byta till Norwegian, och resan tar då knappt sex timmar.

Ett bra sätt att ta sig från centrala Malmö till Sturup flygplats är med buss. Flygbussarna erbjuder avgångar från flera hållplatser i stan, bland annat Centralstation och Triangeln. Om du planerar att resa med personbil finns flera alternativ för att parkera på flygplatsen. Du kan välja mellan att parkera inomhus eller utomhus, och mellan att stå kortare eller längre tid. Parkering går även att boka på förhand för garanterad plats. Att köra mellan centrala Malmö och Sturup flygplats tar cirka en halvtimme. Ett annat alternativ är att resa med taxi, och samtliga taxibolag erbjuder fasta priser mellan Malmö och flygplatsen. När du kommit fram till Umeå kan du komma till stan med Länstrafikens flygbuss 80. Bussen stannar på flera hållplatser och har Vasaplan som slutstation, vilken du når inom knappt tio minuter. På Sturup finns också möjligheten att hyra bil, och att köra in till centrum tar ungefär tio minuter. Om du i stället vill ta taxi finns dessa precis utanför ankomsthallen.

I Malmö och Umeå finns en flygplats vardera, och för att resa direkt mellan dessa städer använder du dig av Sturup och Umeå Airport. Från Malmö är det dock inte långt till Köpenhamns flygplats Kastrup och det går även att resa mellan Kastrup och Umeå med ett stopp på Arlanda. På den sträckan kan du resa med SAS eller Norwegian, eller en kombination av dessa, och det tar mellan cirka tre och en halv timme och knappt nio timmar beroende på avgång. Då tillkommer en bilresa på drygt 30 minuter eller en tågresa på cirka 20 minuter från centrala Malmö till Kastrup. Det tar alltså ungefär lika lång tid att resa mellan Malmö och Sturup som det gör att resa mellan Malmö och Kastrup, beroende på vilket färdmedel du väljer. Det finns dessutom ungefär lika många avgångar per dag från Sturup och Kastrup, så dessa flygplatser är relativt likvärdiga. De närmsta alternativen till Umeå flygplats är Skellefteå och Lycksele, men då tillkommer knappt två timmars bilresa till Umeå.


Lokaltrafiken som trafikerar Umeå Airport tar dig in till centrala Umeå, och därifrån kan du komma vidare med buss eller tåg. Från Umeå Centralstation, som du når på ungefär tio minuter, kan du ta tåget till städer i närheten eller längre bort. Till exempel tar SJ-tåget söderut till Örnsköldsvik en dryg timme, och tåget till Sundsvall tar drygt tre. Om du ska fortsätta norrut eller inåt landet kan du resa med Norrtåg till flertalet orter från Umeå. Norrtåg kör bland annat upp längs kusten till Luleå, vilket tar ungefär fyra timmar. I Luleå kan du även byta tåg och ta dig vidare mot Boden och Haparanda. Du kan också resa till Lycksele med Norrtåg, vilket tar knappt två timmar. Från Umeås Busstation vid Rådhusesplanaden kan du ta Länstrafikens bussar till ett flertal orter omkring Umeå. Med buss 20 som går mellan Umeå och Haparanda kan du bland annat resa till Robertsfors, Skellefteå, Piteå, Luleå och Kalix.


Alternativa flyg Malmö-Umeå

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbaste flygtid1t 05m
Billigaste pris208 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris187 kr
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 05m
Billigaste pris177 kr
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 10m
Billigaste pris219 kr
Flyg från Umeå till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 05m
Billigaste pris770 kr
Flyg från Stockholm till Umeå
Snabbaste flygtid1t 00m
Billigaste pris791 kr
Flyg från Stockholm till Kiruna
Snabbaste flygtid1t 30m
Billigaste pris1 541 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris198 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 20m
Billigaste pris219 kr
Flyg från Stockholm till Kristianstad
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris2 499 kr
Flyg från Skellefteå till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 10m
Billigaste pris229 kr
Flyg från Kristianstad till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris2 384 kr

Flyg som påminner om Malmö till Umeå

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Malmö till Umeå

Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Umeå från Malmö när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Umeå, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg till Umeå från Malmö med denna policy.

När du väl ser alla flygalternativ för Malmö till Umeå låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Malmö till Umeå och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.