Billiga flyg från Sundsvall till Göteborg

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 1/11
mån 8/11

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sundsvall Timrå till Göteborg.
Visa nuvarande reserestriktioner för Sverige

Information om flyg från Sundsvall till Göteborg

Hur lång tid tar det att flyga från Sundsvall till Göteborg, och kan du flyga direkt?
Direkt flygIngaDet finns inga direktflyg från Sundsvall till Göteborg. Det finns inga populära flygrutter från Sundsvall till Göteborg.
Flygplatser i Göteborg1 flygplatsDet finns 1 flygplats nära Göteborg: Göteborg Landvetter (GOT)

Hitta billiga flygbiljetter från Sundsvall till Göteborg

Nu behöver du inte leta mer. Vi har gått igenom alla sökningar för den här flygrutten på momondo, så du har all viktig information och de insikter som behövs för att hitta de billigaste flygen för din resa

Vilken är den billigaste månaden att flyga från Sundsvall till Göteborg?

mars

Den billigaste tiden på året att flyga till Göteborg från Sundsvall är mars. Den dyraste är oktober

Vilken veckodag är det billigast att flyga från Sundsvall till Göteborg?

torsdag

Den billigaste dagen i veckan är vanligtvis torsdag. Den dyraste är vanligtvis söndag

När är det billigast att flyga från Sundsvall till Göteborg?

på kvällen

Flyg från Sundsvall till Göteborg är cirka 22% dyrare på eftermiddagen än på kvällen

Vilket flygbolag är det billigast att flyga med till Göteborg från Sundsvall?

Braathens Regional Aviation

Braathens Regional Aviation och SAS är de mest populära flygbolagen från Sundsvall till Göteborg


De bästa flygbolagen som flyger från Sundsvall till Göteborg

Jämför och visa recensioner för flygbolag som flyger från Sundsvall till Göteborg ​​med momondo
FlygbolagBetygGratis avbokningPris
Braathens Regional Aviation
PrisFrån 1 114 kr
Gratis avbokning
Betyg
0,0
SAS
PrisFrån 1 454 kr
Gratis avbokning
Betyg
8,1

  • Hur långt är det från Sundsvall Timrå till Göteborg Landvetter med flyg?

    Sundsvall Timrå och Göteborg Landvetter ligger 598,3 km från varandra.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Göteborg?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för Sverige resor till Göteborg. Inreserestriktioner

Sverige har begränsat inresa för de flesta utländska resenärer som kommer från länder utanför det utvidgade Europeiska området åtminstone till den 31 mars. Svenska medborgare och personer med fast bosättning kan fortfarande återvända till Sverige från länder utanför EES. Den 2 juli meddelade den svenska regeringen att medborgare och varaktigt bosatta i EES-länderna, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz eller Vatikanstaten, personer med svenskt uppehållstillstånd och deras familjemedlemmar nu kan resa in i Sverige, oavsett syftet med resan. Från den 21 december till den 14 februari inför Sverige ett tillfälligt inreseförbud som kommer att gälla för utlänningar som kommer från Storbritannien, Danmark och Norge med undantag för vissa resenärer. Visumhållare från Sverige och personer med visum över tre månader för ett annat EES-land får också komma in, liksom personer med ”väsentligt syfte” såsom sjukvårdspersonal, hälsoforskare och studenter vid en svensk institution. Mer information finns att tillgå här. Dessutom får invånare i Australien, Kanada, Georgien, Japan, Nya Zeeland, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunisien och Uruguay också komma in i Sverige. Diplomater, gränsarbetare, sjukvårdspersonal, transportpersonal, hjälparbetare och resenärer som av brådskande familjeskäl besöker Sverige får också resa in.

Inträdeskrav

Utländska resenärer måste uppvisa ett läkarintyg med ett negativt testresultat utfärdat inom 48 timmar före resan. Resenärer under 18 år är undantagna från testkravet.

Karantänskrav

Den svenska regeringen rekommenderar att alla passagerare som anländer från Storbritannien efter den 12 december ska isolera sig i 7 dagar och ta ett PCR-test på ankomstdagen och efter 5 dagar.

Om du redan planerar att resa till Göteborg inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka flygbolag flyger rutten Sundsvall – Göteborg

De flesta flyg från Sundsvall till Göteborg gör en mellanlandning i Stockholm under vägen, men det finns direktflyg med BRA. Annars kan du hitta flygbiljetter från Sundsvall till Göteborg med SAS. Både SAS och BRA avgår från Sundsvall Timrå Airport. Båda flygbolagen landar på Göteborg Landvetter Flygplats men SAS mellanlandar på Arlanda. I vissa fall mellanlandar även BRA i Stockholm, och då på Bromma flygplats. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika flygbolag, datum och rutter för att hitta billiga flygbiljetter.

Avgång: Hur kommer man till flygplatsen i Sundsvall?

Flyg från Sundsvall till Göteborg avgår från Sundsvall Timrå Airport. Flygplatsen ligger ungefär 21 kilometer norr om centrala Sundsvall. För att ta dig till flygplatsen med kollektivtrafik kan du ta bussen från centrala Sundsvall till stationen Deltavägen. Busstationen ligger ungefär en kilometer från flygplatsen och är den närmaste stationen med kollektivtrafiken. Från centrala Sundsvall tar denna bussresa ungefär 40 minuter. För att ta dig ända fram till flygplatsterminalen kan du istället ta bil eller taxi. Med bil tar resan dryga 20 minuter. På flygplatsen erbjuds både korttids och långtidsparkering. Parkering kostar cirka 120 kronor per dag under de första fem dagarna och därefter minskar priset beroende på hur länge du ställer bilen.

Ankomst: Hur kommer man från flygplatsen till centrum i Göteborg?

Flyg till Göteborg landar på Landvetter flygplats som ligger öster om Göteborgs centrum. För att ta dig från flygplatsen kan du enkelt ta flygbussen som avgår utanför ankomsthallen. Den tar dig direkt in till centrala Göteborg. Med flygbussen kan du räkna med en restid på ungefär 20 minuter. Du kan också ta lokalbussen 612 som stannar vid flygplatsen och trafikerar områden runt Landvetter. Flygplatsen har flera hyrbilsalternativ om du hellre kör bil. Med bil följer du väg 40 mot Göteborg. Bilresan tar ungefär 20 minuter.

Hur lång tid tar det att flyga från Sundsvall – Göteborg?

Flyg från Sundsvall till Göteborg som går direkt har en flygtid på ungefär en och en halv timme. Om du mellanlandar i Stockholm under resan kan du räkna med en flygtid på ungefär 3 timmar.

Praktisk information för din resa till Göteborg

Vilken är den bästa tiden att resa till Göteborg?

Den mest populära tiden på året att boka resor till Göteborg är under sommaren. Sommaren bjuder på det varmaste och soligaste vädret och under denna tid kan du njuta av stadens utomhusaktiviteter. Göteborg har trevliga badplatser både centralt och ute i skärgården. Ta en båt från hamnen och upptäck de små öarna som har både avskilda stränder och trevliga fisk- och skaldjursrestauranger. Den kända nöjesparken Liseberg är dessutom öppen under sommarhalvåret. Priserna på flyg och hotell kan dock vara något högre under de mest populära sommarmånaderna. Om du vill ha billiga flygbiljetter men härligt väder kan du kika på datum i maj och september.

Behövs det pass på flyg från Sundsvall till Göteborg?

Nej, du behöver inte ha med dig något pass när du reser inrikes. Det räcker med legitimation i form av personligt id-kort eller körkort.


  • Ta med barnen till nöjesparken Liseberg. Här kan hela familjen ha en rolig dag med god mat, underhållning och åkattraktioner. Under december månad är den populära julmarknaden dessutom ett måste.
  • Under tidig höst kan du åka på skaldjurssafari i Göteborgs skärgård. Bland annat kan du fiska dina egna kräftor mitt under kräftsäsongen.
  • För att spendera tid i naturen är naturreservatet Änggårdsbergen att rekommendera. Där hittar du både cykelvägar och vandringsleder som du kan ge dig ut på både för kortare och längre strapatser.

Alternativa flyg Sundsvall-Göteborg

Jämför alternativa flyg till och från närliggande flygplatser och städer för att hitta bäst pris och passande avresetider
Flyg från Göteborg till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris60 kr
Flyg från Stockholm till Göteborg
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris112 kr
Flyg från Malmö till Stockholm
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris112 kr
Flyg från Stockholm till Malmö
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris146 kr
Flyg från Stockholm till Skellefteå
Snabbast flygtid1t 10m
Billigaste pris534 kr
Flyg från Stockholm till Östersund
Snabbast flygtid0t 55m
Billigaste pris775 kr
Flyg från Umeå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris887 kr
Flyg från Stockholm till Luleå
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris930 kr
Flyg från Luleå till Stockholm
Snabbast flygtid1t 20m
Billigaste pris938 kr
Flyg från Stockholm till Umeå
Snabbast flygtid1t 00m
Billigaste pris947 kr
Flyg från Halmstad till Stockholm
Snabbast flygtid1t 05m
Billigaste pris1 110 kr
Flyg från Stockholm till Kiruna
Snabbast flygtid1t 30m
Billigaste pris1 257 kr

Flyg som påminner om Sundsvall till Göteborg

Flexibel gällande destination? Bredda din sökning och hitta flyg som liknar din rutt från Sundsvall till Göteborg