Billiga flyg från Gällivare

Hitta, jämför och boka inrikes och internationella flygningar med avgång från Gällivare

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 16/8
tis 23/8

Till vart kan jag flyga direkt från Gällivare?

För närvarande kan destinationer nås direkt via flyg från Gällivare.

Vanliga frågor om flyg från Gällivare

Nordica och Scandinavian Airlines är två av de flygbolag som våra användare nyligen hittat billiga flygresor med från Gällivare. Några av destinationerna med erbjudanden innefattar: Flyg med Nordica från Gällivare till Stockholm (171 kr), och flyg med Scandinavian Airlines från Gällivare till Frankfurt flygplats (552 kr)

För närvarande ligger priset på det billigaste flyget våra användare hittat från Gällivare på 183 kr med Malmö som destination. Priserna varierar beroende på flera faktorer som avresedatum och tid, men i genomsnitt kan du förvänta dig att få betala runt 555 kr för att resa från Gällivare till Malmö.

momondos användare har upptäckt att de mest frekventa flygen från Gällivare avgår till Stockholm, Arvidsjaur och Stockholm Arlanda flygplats. Generellt avgår flyg till denna destination 2, 2 och 2 gånger dagligen.

Nordica och Scandinavian Airlines är några av flygbolagen med flest flygningar från Gällivare. Gör en sökning för att visa och filtrera andra tillgängliga alternativ.