Flyg till Adana

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 27/9
mån 4/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Adana.
Visa nuvarande reserestriktioner för Turkiet

Billigaste flygen till flygplatser i Adana

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Adana från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Adana

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Adana

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Adana (ADA)

Vanligtvis är flyg till Adana från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Adana, vilket i genomsnitt kostar 2 925 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ADANA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars23% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Adana kostar i genomsnitt bara 2 263 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ADANA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli33% dyrareDet kostar omkring 3 902 kr för flyg till Adana från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ADANA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli345% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Adana från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Adana?

Flyg till Adana mellan april och juni eller under oktober och november. Att boka flyg under dessa perioder ger dig allra härligast väder under din vistelse i den sydturkiska staden. Mellan april och juni ligger temperaturerna på mellan 20-25 °C medan höstmånaderna har cirka 25 °C. Staden är torr under hela året så du behöver inte oroa dig för tunga och täta regnfall. Vädret är dock allra fuktigast under juli och mitten av sommaren har även mycket höga temperaturer på upp emot 37 °C vilket gör det mindre behagligt för sightseeing.

När är det billigast att boka flyg till Adana?

Flygbiljetter till Adana är som billigast under vintern när Adana är som minst populär bland semestersökare. Under december och februari ligger temperaturen på 14 °C vilket är det svalaste under hela året. Billiga flyg till Adana hittar du även under hösten då du fortfarande kan njuta av behagliga temperaturer. Våren och framförallt sommaren är de mest populära månaderna att boka flyg till regionen och då är det också allra högst priser på flyg till Adana. Jämför priser mellan olika datum hos momondo för att hitta billiga flygbiljetter till Adana.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Adana?

  Det bästa erbjudandet som hittats på momondo under de senaste två veckorna var ett flyg till Adana från Antalya för 247 kr. Detta är 90 % billigare än de flesta flygerbjudandena till Adana. För att hitta de billigaste priserna till Adana från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Adana?

  Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Adana från Sverige för mars. Flyg till Adana i mars är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 2 471 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Adana?

  Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Adana från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Adana för ungefär 2 987 kr om du gör din sökning 60 dagar innan. Under de senaste 72 timmarna har momondo-användare hittat flyg från Sverige till Adana för så lite som 2 081 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Adana?

  Den billigaste veckodagen att flyga till Adana är en onsdag då du kan hitta priser så låga som 2 986 kr. Detta bero ofta på att det är lägre efterfrågan på flyg denna veckodag. Om dina resplaner är flexibla gör du bäst i att undvika avgångar en fredag eftersom biljettpriserna då i genomsnitt ligger runt 3 230 kr. Dessa priser kan dock ändras så se till att ställa in prisuppdateringar för flyg till Adana.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Adana?

  Den billigaste tiden på dygnet att resa till Adana är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 2 384 kr. Flyg till Adana är dyrare på kvällen med ett genomsnittligt biljettpris på 4 500 kr. Avgångar på kvällen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Adana?

  Antiochia vid Orontes Hatay flygplats eller Kahramanmaraş flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Adana.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Adana?

  Med ett genomsnittspris på 2 229 kr per person, är Antiochia vid Orontes Hatay flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Adana. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Adana från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Adana

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Adana.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Adana.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Adana.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Adana?

Returresa till Sverige från Adana

Testkrav för COVID-19
Besökare från Adana måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Adana behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Adana inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Adana

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Adana
Flera flygbolag
26 okt.
ARN07:40Stockholm Arlanda
7t 50m
1 stopp
ADA15:30Adana
9 nov.
ADA00:35Adana
35t 05m
2 stopp
ARN11:40Stockholm Arlanda
2 081 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 okt.
ARN07:40Stockholm Arlanda
9t 05m
1 stopp
ADA16:45Adana
9 nov.
ADA01:10Adana
18t 15m
3 stopp
ARN19:25Stockholm Arlanda
2 107 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 okt.
ARN07:40Stockholm Arlanda
12t 30m
1 stopp
ADA20:10Adana
9 nov.
ADA00:35Adana
35t 05m
2 stopp
ARN11:40Stockholm Arlanda
2 142 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 okt.
ARN06:00Stockholm Arlanda
28t 55m
2 stopp
ADA10:55Adana
9 nov.
ADA17:20Adana
18t 20m
2 stopp
ARN11:40Stockholm Arlanda
2 150 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
26 okt.
ARN03:00Stockholm Arlanda
32t 00m
2 stopp
ADA11:00Adana
9 nov.
ADA00:35Adana
35t 05m
2 stopp
ARN11:40Stockholm Arlanda
2 176 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
26 okt.
ARN07:40Stockholm Arlanda
7t 50m
1 stopp
ADA15:30Adana
9 nov.
ADA17:20Adana
13t 50m
1 stopp
ARN07:10Stockholm Arlanda
2 220 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Adana

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Adana, visa några av våra erbjudanden nedan av Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
27 sep.
ARN12:15Stockholm Arlanda
8t 20m
1 stopp
ADA20:35Adana
Flera flygbolag
27 sep.
ARN07:30Stockholm Arlanda
27t 30m
2 stopp
ADA11:00Adana
1 101 kr
Hitta liknande
Pegasus Airlines
10 mars
ARN05:50Stockholm Arlanda
7t 00m
1 stopp
ADA12:50Adana
1 465 kr
Hitta liknande

Flygplatser nära Adana

Nedan hittar du alla flygplatser i Adana tillsammans med avståndet från stadens centrum

Flyg till Adana landar på Adana Airport. Flygplatsen ligger endast fyra kilometer från Adanas centrala delar. Om du vill resa till Adana billigt från flygplatsen kan du ta buss 135 som går från Adana Airport, genom centrum, till stadens nordöstra delar. Du kan även ta buss 125 som går till stadens nordvästra delar. Bussarna går ungefär varje halvtimme från flygplatsen och resan tar minst en kvart in till centrum. Bussbiljetten kostar 1,5 TRY (2,5 SEK). Det snabbaste sättet att resa in till centrum är med bil. Detta tar ungefär 10 minuter. Om du tar taxi från flygplatsen till centrum ligger priset på cirka 40 TRY (64 SEK). Det finns även hyrbilsalternativ ute på Adana Airport om du hellre kör själv.


Populära flygresor till Adana

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Adana som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Adana
Snabbast flygtid7t 50m
Billigaste pris2 081 kr

Adanas stadskärna går bra att besöka till fots och det är gångavstånd mellan de flesta besöksmålen i centrum. Adana har en tunnelbanelinje som har 13 stationer över staden. En tunnelbanebiljett kostar ungefär 2,75 TRY (4,5 SEK). Annars består kollektivtrafiken i staden av bussar och minibussar. Minibussarna, även kallade dolmus, är populära och billiga färdmedel i Adana. Dessa går längs med bestämda sträckor men du kan vinka in bussen och hoppa av närsomhelst under linjens väg. Dessa har dock inte någon information på engelska. Stadsbussarna har ett mycket stort nätverk och kan ta dig både till utkanterna av staden samt till närliggande orter.


För att resa till Turkiet behöver du ditt pass. Det är mycket viktigt att passet är intakt och inte har några skador. Som svensk medborgare behöver du inte något visum för att resa in i Turkiet för en semester under tre månader. Om du ska stanna längre i landet behöver du ansöka om ett elektroniskt visum.


Börja planera din resa till Adana


Vad ska man se i Adana?

I Adanas historiska stadskärna finns flera sevärdheter, bland annat den romerska bron från 100-talet och moskén Sabanci Merkez Camii.

Aktiviteter och upplevelser med barn

Ta med barnen till Adanas Etnografiska Museum eller det arkeologiska museet inne i centrum som har barnvänliga utställningar som intresserar de små.

Ska man köpa reseförsäkring?

Se till att du har en reseförsäkring som täcker eventuella sjukvårdskostnader under din vistelse i landet. Försäkringskassans EU-kort gäller inte i Turkiet.

Kan man dricka kranvattnet?

Det är säkrast att köpa vatten på flaska.

Ska man lämna dricks?

Avrunda uppåt för att lämna dricks om du inte äter på en finare restaurang då du kan lämna ungefär 10 %.

Var ska man shoppa?

Inne i stadens centrum hittar du gallerian Optimum. För outletshopping finns M1 Adana i de nordvästra delarna av staden. (Priser kontrollerade 21/05/2019).