Billiga flyg från Kristianstad

Hitta, jämför och boka inrikes och internationella flygningar med avgång från Kristianstad

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 22/8
mån 29/8

Till vart kan jag flyga direkt från Kristianstad?

För närvarande kan 1 destinationer nås direkt via flyg från Kristianstad.

Populära flygdestinationer från Kristianstad

De mest eftersökta flygrutterna från Kristianstad, med de billigaste priserna och den kortaste flygtiden
Flyg från Kristianstad till Stockholm
Snabbaste flygtid1t 15m
Billigaste pris2 371 kr

Vanliga frågor om flyg från Kristianstad

Ryanair, Wizz Air och Braathens Regional Aviation är flygbolag som våra användare nyligen hittat billiga flygresor med från Kristianstad. Några av destinationerna med erbjudanden innefattar: Flyg med Ryanair från Kristianstad till Stockholm Arlanda flygplats (11 kr), flyg med Wizz Air från Kristianstad till Budapest (45 kr) och flyg med Braathens Regional Aviation från Kristianstad till Sundsvall (100 kr).

För närvarande ligger priset på det billigaste flyget våra användare hittat från Kristianstad på 34 kr med Zagreb som destination. Priserna varierar beroende på flera faktorer som avresedatum och tid, men i genomsnitt kan du förvänta dig att få betala runt 262 kr för att resa från Kristianstad till Zagreb.

momondos användare har upptäckt att de mest frekventa flygen från Kristianstad avgår till Stockholm-Bromma flygplats och Stockholm. Generellt avgår flyg till denna destination 1 och 1 gånger dagligen.

Braathens Regional Aviation, Scandinavian Airlines och Ryanair är några av flygbolagen med flest flygningar från Kristianstad. Gör en sökning för att visa och filtrera andra tillgängliga alternativ.