Vart vill du resa?

1 vuxen
mån 12/8
mån 19/8
Så hittar du billiga flygerbjudanden med momondo
 • Hur hittar momondo så billiga flygpriser?
  momondo söker igenom hundratals flygbolags- och resesajter, från allt från större bokningssidor till individuella företagssidor, för att kunna ge dig så många alternativ till billiga flygresor som möjligt. När du gör en enda sökning på momondo kan du hitta och jämföra billiga flygbiljetter som om du har gjort hundratals sökningar samtidigt.

  Det är helt gratis att använda momondo – helt utan dolda avgifter – och priserna du ser påverkas aldrig av dina sökningar, oavsett hur många du gör.

  Vi tror på en öppen värld, där alla har chansen att resa och få möjligheten att upptäcka olika länder och kulturer, och vi strävar efter att visa dig de billigaste flygen med vår flygsökning.
 • Hur hittar jag det bästa priset på en flygbiljett?
  Välj din destination och önskade resedatum så ger vi dig en översikt över de billigaste, snabbaste och bästa flygen så att du kan jämföra priser och boka flyg med tillförsikt.

  Flexibel gällande datum? Det är ännu enklare att hitta billiga flyg med hjälp av vår priskalender (du hittar den ovanför dina sökresultat), som visar de billigaste resedatumen. Den finns tillgänglig för nästan alla våra populära flygrutter.
 • Hur kan jag spara pengar med Mix & Match?
  Ibland kan du spara pengar genom att kombinera flygbiljetter från olika leverantörer, och vi kallar detta Mix & Match. Detta innebär att du bokar ditt utgående flyg med en leverantör, och ditt returflyg med en annan.

  Om du kan spara pengar genom att kombinera biljetter från olika leverantörer kommer vi automatiskt att inkludera det här alternativet i dina flygresultat och märka det 'Mix & Match'. För att få dessa priser måste du boka två gånger i olika flöden, men det lönar sig då du kan spara pengar genom att inte boka en traditionell tur- och returresa med en leverantör. Det är ett avancerat sätt att få de billigaste flygen även om de erbjuds av olika leverantörer.
 • Hur kan jag se till att jag inte missar ett flygerbjudande?
  Registrera dig för prisbevakning för dina favoritrutter och få automatiska liveuppdateringar så att du kan boka i rätt tid. Du kan ställa in detta bredvid din flygsökning eller i profilmenyn. Om du använder vår app hittar du prisbevakningen i navigationsmenyn.

  Du kan även prenumerera på speciella erbjudanden och begränsade flygerbjudanden från våra partners. Det enda du behöver göra är att logga in, gå till din profil och prenumerera på att få meddelanden om ämnena du är intresserad av.